Home » Erhverv » Serieordre på trætrapper

Serieordre på trætrapper

Takket være moderne CNC-materiel til fremstilling af trapper har VejleTrappen succes med at kombinere individuelle trætrapper med konkurrencedygtig serieproduktion af mange ens trapper (serieordrer). Så selv en stor serieordre klarer vi også sagtens.

Ved byggerier, hvor der skal bruges mange ens trapper, kan vi tilbyde projektering, fremstilling, levering og montering til favorable priser, uden at der gås på kompromis med den høje håndværksmæssige kvalitet.

Vi kan også opmåle og designe trapperne, så vi har det fulde ansvar for, at opgaven udføres succesfuldt. Og er det os, der monterer trapperne, har du garanti for et færdigt resultat i topklasse. Det kræver god planlægning, og at man er ekstremt omhyggelig med både måltagning, specifikationer, tolerancer og ikke mindst logistikken i levering og montage. Så derfor: Kontakt os i god tid, så vi sammen kan skabe rammerne for et godt projekt.

Vores totalleverance af trapper til 130 toplansrækkehuse i Stavtrup er et godt eksempel på en serieordre, der opfylder markedets krav til høj kvalitet og konkurrencedygtige priser.

Se flere eksempler her eller klik på vores nye brochure og læs mere omkring hvordan vi kan hjælpe dig med at komme godt “i land” med dit projekt. Så sikrer vi sammen et godt og ressourceeffektivt resultat