Home » Erhverv » Trappetrin og håndlister til stål- og betontrapper

Trappetrin og håndlister til stål- og betontrapper

Hos VejleTrappen kan du få trappetrin, håndlister og andre dele i træ til stål- og beton trapper. Det giver en flot effekt at blande de to materialer i trappen, og med vores avancerede CNC-udstyr kan vi udskære trappetrin efter mål.

Det gøres med særdeles høj præcision, og har du mulighed for at sende tegninger af trappetrinene i en DXF-fil, gør det produktionsprocessen nemmere, og omkostningerne bliver lavere.  Når trin er færdige, kan de hentes på vores fabrik i Vejle,  hvor vi også fremstiller vores trappetrin. De kan naturligvis også leveres direkte på bygadressen.

Trappetrin i alle træsorter 

Vi har trinplader i egetræ, asketræ, bøgetræ og fyrretræ på lager. Ønskes trætrin i en anden træsort, kan disse som udgangspunkt fremskaffes.  Det kan for eksempel være merbau, sipomahogni eller douglasgran.

Vores trappematerialer kommer altid fra savværker, som er underlagt EU’s tømmerlovgivning. Det sikrer, at træet stammer fra bæredygtigt skovbrug. 

Vi arbejder både med de forskellige træsorter som fingerskarrede emner samt som plader med gennemgående stave. Vi tilpasser løsningen til dine ønsker.

Bestil dine trætrin i dag

Her på siden kan du enten bestille dine trappetrin og håndlister eller vælge at få et uforpligtende tilbud – Du er også velkommen til at kontakte os  for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi er beliggende i Vejle og leverer til hele landet.