Home » Nyheder

Nyheder

Her kan du løbende følge med i de seneste trappenyheder og nye tiltag fra VejleTrappen.

24. oktober 2018: Bæredygtige nye løsninger
Hos Vejletrappen har vi længe arbejdet på nye bæredygtige løsninger, og kan nu endelig løfte sløret for hvad det er vi har gået og syslet med.

Som noget helt nyt kan vi derfor nu præsentere et væld af nye farver, som giver kunderne helt nye muligheder. De nye løsninger gavner ikke kun økonomisk men også bæredygtigheden. 

Du kan læse mere om vores nye tiltag i artiklen, eller bliv løbende opdateret omkring vore nye tiltag her på siden. 

22. august 2018: Ny Projektbrochure 
Hos Vejletrappen har vi rigtig længe, været rigtig gode til det med trapper, men knap så gode til at prale med det.

Vi laver lidt om på det nu, da rigtig mange af vore kunder som arbejder med større projekter i det daglige har efterspurgt på hjælp. Vi vil derfor gerne fortælle alle vore kunder at vi faktisk også kan hjælpe dig gennem dit projekt, så det bliver nemmere og hurtigere for dig, og ikke mindst sparer dig for en masse bøvl og ekstra omkostninger.

Vi har derfor lavet denne lille nye folder som fortæller lidt omkring hvordan du kommer igang, og hvad vi kan gøre for dig.

God læsning 🙂  – Klik Her eller på billedet for at se vores projektbrochure.

 

19. august 2013: Svigersøn overtager Jens Hansens job
Trappenyheder BOJ-TH2133-årige Jesper Lundgaard Andersen er netop startet som salgskonsulent hos VejleTrappen. Stillingen overtager han fra sin svigerfar, Jens Lindegaard Hansen – der igennem næsten 40 år drev JLH Trapper, som VejleTrappen købte sidste år. Jesper får i disse uger overdraget Jens’ arbejdsopgaver, og lige nu har de to travlt med sammen at besøge nye og gamle kunder.

Jesper bor i Låsby med sin kone og deres tre børn. Han er uddannet tømrer og kommer fra en stilling som erhvervssælger hos Bygma. Han har også erfaring med salg til håndværkere fra sin tid som konsulent hos Würth. Nok så væsentligt har Jesper desuden tidligere arbejdet i alt fem år hos JLH Trapper. I sin nye stilling som konsulent hos VejleTrappen får han ikke alene ansvaret for at sælge, men også for opmåling, tegninger og den efterfølgende programmering af CNC-materiellet i produktionen. Dermed undgås fejl, og kunden kan være sikker på at få netop den løsning, han ønsker.

 

19. august 2013: VejleTrappen får egen lakeringsafdeling
I den ene ende af den store lagerbygning på Rørhaven i Vinding har VejleTrappen netop etableret egen lakeringsafdeling med sprøjteanlæg til vandbaserede produkter, tørrerum samt alle nødvendige foranstaltninger som fx passende udsugning. Ud over at male dele til egne trapper benyttes anlægget også til underleverandørarbejde. Eksempelvis lakeres dørkarme, fodlister, radiatorskjulere og vinduesbundstykker for andre håndværksvirksomheder.

To af VejleTrappens folk er blevet uddannet i industrilakering, og med det nye anlæg opnår fabrikkens kunder øget fleksibilitet og kortere leveringstider.

 

8. maj 2013: VejleTrappen lancerer lysende trætrapper
603 VejleTrappen lancerer lysende trætrapperTidligere måtte vi sige nej til forespørgsler på belyste trætrapper, fordi vi ikke kan stå inde for gammeldags halogenpærer i trapperne. Det hænger sammen med spotsenes størrelse og den varmeudvikling, de skaber i træet. Kompakte LED-lyskilder af høj kvalitet har imidlertid ikke de ulemper. Derfor tilbyder VejleTrappen nu diodebelysning i vores trætrapper.

I samarbejde med belysningsfagfolk har vi fundet frem til to gode løsninger. Enten kan dioderne placeres, så de lyser fra vangen og ind på trinet, eller også kan de sidde på selve trinet og lyse nedad på det næste trin. I begge tilfælde monterer vi fra fabrikken lyskilderne og trækker de indre kabler, hvorefter en elektriker klarer eltilslutningen, når trappen er sat op. Med vores nye koncept er det blevet nemt og sikkert at få lys i sin trætrappe, og merprisen er ikke voldsom.

 

8. maj 2013: Nye basisløsninger med indbygget fleksibilitet
I den indledende dialog med slutkunden kan det være tidsbesparende og mere overskueligt at tage udgangspunkt i en færdig trappeløsning i stedet for at lave tegninger og regne tilbud – for ved at præsentere et eksempel kan man ofte hurtigere afdække kundens behov og budget. Herefter kan eventuelle individuelle tilpasninger drøftes.

Derfor har VejleTrappen netop lanceret otte komplette basisløsninger, der gør trapperne nemmere at sælge og sparer jer for tid. Det drejer sig om ligeløbstrapper med træ-, stål- og glasgelænder, kvartsvingstrapper med kort løb, langt løb og repos samt halvsvingstrapper med og uden repos. De anførte nettopriser kan ved henvendelse til os nemt ændres til jeres udsalgspriser.

De meget konkurrencedygtige nettopriser baserer sig på, at I aftaler detaljer med kunden samt forestår opmåling og montering. Alternativt kan VejleTrappen helt eller delvist varetage disse opgaver, hvis det ønskes. Vil man have en unik og skræddersyet løsning, designer og fremstiller vi naturligvis fortsat specialtrapper efter individuelle ønsker.

 

8. maj 2013: Underleverandør af trætrin til ståltrapper
VejleTrappens avancerede CNC-udstyr gør det muligt at udskære trappetrin efter mål med særdeles høj præcision til konkurrencedygtige priser. Maskinfabrikker og andre producenter af ståltrapper kan rekvirere vores ordreformular, som herefter returneres i udfyldt stand ved bestilling. Har man samtidig mulighed for at sende tegninger i en DXF-fil, gør det både produktionsprocessen nemmere og reducerer omkostningerne. Efter trinene er fremstillet, kan de afhentes på fabrikken i Vejle, leveres på egen adresse eller bringes direkte til opsætningsstedet.