Home » Erhverv

Erhverv

VejleTrappen er eksperter i individuelle trapper til erhvervslivet og institutionelle miljøer. Samtidig har vi stor erfaring med serieordrer på trapper til større byggerier. På projektmarkedet har VejleTrappen igennem mere end 30 år arbejdet tæt sammen med rådgivere, arkitekter, boligforeninger og entreprenører over hele landet. Vi kan forestå såvel opmåling som montering.

Vi er også underleverandør af trædele, eksempelvis trappetrin og håndlister, til maskinfabrikker og andre producenter af stål- og betontrapper. Desuden udføres industrilakering for erhvervslivet, herunder andre håndværksvirksomheder, med eget professionelt sprøjteanlæg.

Aktuelt søger vi forhandlere af vores trappeprodukter til både projekt- og privatmarkedet.

 

30 år med skræddersyede trapper

serieordre af trapper

serieordre på trapper

Siden 1982 har VejleTrappen fremstillet skræddersyede trapper efter mål. Vi sætter en ære i at levere trapper, som passer 100 % til kundens behov – både når vi tegner og projekterer fra bunden, og når der tages udgangspunkt i en af vores basisløsninger. I 2012 overtog vi aktiviteterne fra JLH Trapper, som også har mere end 30 års erfaring med individuelle trætrapper i høj kvalitet. Produktionen er i dag samlet på Rørhaven 3 i Vejle, hvor også vores trappeudstilling ligger.

VejleTrappen leverer alle slags trætrapper efter individuelle ønsker og over hele Danmark – herunder trætrapper, hvor der også indgår stål eller glas. Opmåling, individuelle tegninger og montering kan vi også klare, uanset om det drejer sig om enkelttrapper til private eller serieordrer til større byggerier.