Home » Erhverv » Serieordre på trætrapper » Trappereferencer

Trappereferencer

 

130 trapper til boligforening

VejleTrappen har leveret trapper til ikke færre end 130 toplansrækkehuse på Salamanderparken i Stavtrup. Her er tale om halvsvingstrapper med fyrretræsvanger samt trin og børnesikringslister i eg, som forkorter afstanden imellem de solide egetræstrin.

– Vi har været i dialog med forskellige trappeproducenter, og VejleTrappen fik ordren, fordi deres oplæg både pris- og kvalitetsmæssigt blev vurderet som mest attraktivt, samtidig med at det lever bedst op til kravene i udbudsmaterialet. Deres totalløsning er tillidsvækkende, herunder også den måde, som trappemontagen er gennemført på i de enkelte huse, siger projektleder Klaus Meidahl Højen fra Dansk Boligbyg a/s, der har udført byggeriet i totalentreprise for ALBOA (Almen Boligorganisation Aarhus).

– I udvælgelsesprocessen har vi også vægtet, at VejleTrappen har stor erfaring med at integrere trapper i boligprojekter, og vores forventninger er blevet indfriet. De har vist sig som en professionel og løsningsorienteret samarbejdspartner, fastslår projektlederen.

 

67 trapper til boligforening

Entreprenør: Tømrer- og Snedkerværkstedet Løsning A/S, Løsning

Bygherre: Brabrand Boligforening, Baunevej, Hasselager

 

39 trapper til boligforening

Entreprenør: Skare Byg A/S, Kolding

Bygherre: Lejerbo, Lykkegårdsvej, Kolding

 

22 trapper til boligforening

Entreprenør: Vinther & Lassen A/S, Randers

Bygherre: Boligforeningen Højbo, Virup Skovvej, Hjortshøj

BOJ-TBA1k