Home » Erhverv » Trappetrin og håndlister til stål- og betontrapper

Trappetrin og håndlister til stål- og betontrapper

Trætrin og Trappetrin i Vejle

Hos VejleTrappen kan du få trappetrin, håndlister og andre dele i træ til stål- og beton trapper. Det giver en flot effekt at blande de to materialer i trappen, og med vores avancerede CNC-udstyr kan vi udskære trappetrin efter mål. Det gøres med særdeles høj præcision, og har du mulighed for at sende tegninger af trappetrinene i en DXF-fil, gør det produktionsprocessen nemmere, og omkostningerne bliver lavere.  Når dine trætrin er færdige, kan du hente dem på vores fabrik i Vejle hvor vi også fremstiller vores trappetrin, få dem leveret på din adresse eller på opsætningsstedet alt efter ønske.

Få trappetrin i alle træsorter – også specialtræ

Vi har trinplader i egetræ, asketræ, bøgetræ og fyrretræ på lager, og hvis du ønsker trætrin i en anden træsort, skaffer vi gerne dem. Det kan for eksempel være merbau, sipomahogni eller douglasgran. Vores trappematerialer kommer altid fra savværker, som er underlagt EU’s tømmerlovgivning. Det sikrer, at træet stammer fra bæredygtigt skovbrug. Vi arbejder både med de forskellige træsorter som fingerskarrede emner samt som plader med gennemgående stave. Det bestemmes kun af, hvilken løsning der passer bedst til dine ønsker. Vores vanger og mæglere laves normalvis af lamineret fyrretræ. Men hvis du ønsker det, kan vi også her fremstille i andre materialer.

Bestil dine trætrin i dag

Her på siden kan du enten bestille dine trappetrin og håndlister eller vælge at få et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon  75 83 33 55 for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi er beliggende i Vejle og har mange kunder i det område især fra naturligvis Vejle samt Fredericia, Aarhus, Skanderborg og Kolding. Vi kan levere til hele landet, så tøv ikke med at kontakte os.