Home » Nyheder » Nyhedsarkiv

Nyhedsarkiv

VejleTrappen leverer trapper til stort boligprojekt24. november 2014: Succesfuld serieleverance til stort boligprojekt

VejleTrappen har succes med skræddersyede serieleverancer. Vi har netop leveret samtlige 22 trapper til nyt boligprojekt nær Aarhus, hvilket ifølge entreprenøren – Vinther og Lassen – skyldes det helt rigtige match mellem pris og kvalitet.

– Vi var lidt misfornøjede med kvaliteten på produkterne fra vores tidligere samarbejdspartnere, så vi forsøgte os denne gang med VejleTrappen. De tilbød ikke alene en bedre kvalitet, men også en mere attraktiv pris. Jeg må sige, at vi er fuldt ud tilfredse med vores valg, fortæller entrepriseleder Peter Christiansen.

 

 

VejleTrappen først med midlertidige trin til trapper i træ24. november 2014: Først med midlertidige trappetrin

Det er ikke tilstrækkeligt bare at være skarp på pris og kvalitet. Derfor har VejleTrappen udviklet innovative løsninger for at skille sig ud i en meget konkurrencepræget branche. Vi er begyndt at lave trapper med midlertidige og hårdføre trin, som kan bruges, mens alle håndværkerne arbejder på huset. På den måde kan vi montere trapperne tidligere i byggefasen.

Når huset er helt færdigt, kan vi nøjes med at skifte selve trinene ud med de flotte, varige trin. VejleTrappen er, så vidt vides, landets første leverandør med disse midlertidige trappetrin. Efterhånden som konceptet udbredes, stiger interessen for denne løsning blandt entreprenørerne.

 

 

Trapper i træ med integrerede glaselementer24. november 2014: Trætrapper med glaselementer er eftertragtede

I løbet af det seneste år har VejleTrappen oplevet en markant stigning i efterspørgslen på trapper med gelænderfyld af glas. Kunderne ønsker i højere grad det mere moderne og luftige udtryk, som glasset kan være med til at skabe, og det leverer vi selvfølgelig meget gerne.

VejleTrappen kan opfylde alle individuelle behov og ønsker i forhold til trapper med glas, herunder opmåling, individuelle tegninger og montering.

 

 

Glaskran skåner håndværkerne under produktion af trapper24. november 2014: Specialudviklet vakuumkran skåner håndværkerne

Når VejleTrappens håndværkere konstruerer trapper på værkstedets CNC fræse- og skæremaskiner, foregår det nu med hjælp fra en ny vakuumkran, som vi har udviklet i samarbejde med producenten Baytech.

Håndværkerne har længe kæmpet med at finde en løsning, så sugefladerne kan få fat i de store træplader, uden at det går ud over hastigheden. Nu kan vi arbejde i et højere tempo og – vigtigst af alt – undgå tunge og nedslidende løft.

 

 

 

 

 

nyhedsarkiv

nyhedsarkiv_JLH Jens & Jesper

19. august 2013: Svigersøn overtager Jens Hansens job

33-årige Jesper Lundgaard Andersen er netop startet som salgskonsulent hos VejleTrappen. Stillingen overtager han fra sin svigerfar, Jens Lindegaard Hansen – der igennem næsten 40 år drev JLH Trapper, som VejleTrappen købte sidste år. Jesper får i disse uger overdraget Jens’ arbejdsopgaver, og lige nu har de to travlt med sammen at besøge nye og gamle kunder.

Jesper bor i Låsby med sin kone og deres tre børn. Han er uddannet tømrer og kommer fra en stilling som erhvervssælger hos Bygma. Han har også erfaring med salg til håndværkere fra sin tid som konsulent hos Würth. Nok så væsentligt har Jesper desuden tidligere arbejdet i alt fem år hos JLH Trapper. I sin nye stilling som konsulent hos VejleTrappen får han ikke alene ansvaret for at sælge, men også for opmåling, tegninger og den efterfølgende programmering af CNC-materiellet i produktionen. Dermed undgås fejl, og kunden kan være sikker på at få netop den løsning, han ønsker.

 

19. august 2013: VejleTrappen får egen lakeringsafdeling
I den ene ende af den store lagerbygning på Rørhaven i Vinding har VejleTrappen netop etableret egen lakeringsafdeling med sprøjteanlæg til vandbaserede produkter, tørrerum samt alle nødvendige foranstaltninger som fx passende udsugning. Ud over at male dele til egne trapper benyttes anlægget også til underleverandørarbejde. Eksempelvis lakeres dørkarme, fodlister, radiatorskjulere og vinduesbundstykker for andre håndværksvirksomheder.

To af VejleTrappens folk er blevet uddannet i industrilakering, og med det nye anlæg opnår fabrikkens kunder øget fleksibilitet og kortere leveringstider.

 

Trappe med LED-lys

Nyhedsarkiv_Trappe med LED-lys

8. maj 2013: VejleTrappen lancerer lysende trætrapper
Tidligere måtte vi sige nej til forespørgsler på belyste trætrapper, fordi vi ikke kan stå inde for gammeldags halogenpærer i trapperne. Det hænger sammen med spotsenes størrelse og den varmeudvikling, de skaber i træet. Kompakte LED-lyskilder af høj kvalitet har imidlertid ikke de ulemper. Derfor tilbyder VejleTrappen nu diodebelysning i vores trætrapper.

I samarbejde med belysningsfagfolk har vi fundet frem til to gode løsninger. Enten kan dioderne placeres, så de lyser fra vangen og ind på trinet, eller også kan de sidde på selve trinet og lyse nedad på det næste trin. I begge tilfælde monterer vi fra fabrikken lyskilderne og trækker de indre kabler, hvorefter en elektriker klarer eltilslutningen, når trappen er sat op. Med vores nye koncept er det blevet nemt og sikkert at få lys i sin trætrappe, og merprisen er ikke voldsom.

 

 

8. maj 2013: Nye basisløsninger med indbygget fleksibilitet
I den indledende dialog med slutkunden kan det være tidsbesparende og mere overskueligt at tage udgangspunkt i en færdig trappeløsning i stedet for at lave tegninger og regne tilbud – for ved at præsentere et eksempel kan man ofte hurtigere afdække kundens behov og budget. Herefter kan eventuelle individuelle tilpasninger drøftes.

Derfor har VejleTrappen netop lanceret otte komplette basisløsninger, der gør trapperne nemmere at sælge og sparer jer for tid. Det drejer sig om ligeløbstrapper med træ-, stål- og glasgelænder, kvartsvingstrapper med kort løb, langt løb og repos samt halvsvingstrapper med og uden repos. De anførte nettopriser kan ved henvendelse til os nemt ændres til jeres udsalgspriser.

De meget konkurrencedygtige nettopriser baserer sig på, at I aftaler detaljer med kunden samt forestår opmåling og montering. Alternativt kan VejleTrappen helt eller delvist varetage disse opgaver, hvis det ønskes. Vil man have en unik og skræddersyet løsning, designer og fremstiller vi naturligvis fortsat specialtrapper efter individuelle ønsker.

 

8. maj 2013: Underleverandør af trætrin til ståltrapper
VejleTrappens avancerede CNC-udstyr gør det muligt at udskære trappetrin efter mål med særdeles høj præcision til konkurrencedygtige priser. Maskinfabrikker og andre producenter af ståltrapper kan rekvirere vores ordreformular, som herefter returneres i udfyldt stand ved bestilling. Har man samtidig mulighed for at sende tegninger i en DXF-fil, gør det både produktionsprocessen nemmere og reducerer omkostningerne. Efter trinene er fremstillet, kan de afhentes på fabrikken i Vejle, leveres på egen adresse eller bringes direkte til opsætningsstedet.