Home » Om os » Ledige stillinger

Ledige stillinger

Ledige stillinger i trappeproduktionen

Teknisk salgskonsulent til trætrapper søges

Teknisk viden · Kommerciel forståelse ·  Rådgivning  ·  Opsøgende salg

Som teknisk salgskonsulent får du en central rolle i udbygning og styrkelse af salget hos kunderne i dit område. Der vil være fokus på den professionelle rådgivning du skal kunne give kunderne og din evne til at indgå i en kvalificeret teknisk dialog med kunden, der kan vejlede dem til den rette trappeløsning.

Du vil komme til at arbejde selvstændigt i dit eget distrikt med opsøgende salg, opmålinger, tilbudsberegninger og projektering af trapper. I en fordeling på ca. 30% opsøgende på nye kunderelationer og 70% på eksisterende samt administrativ projektering.

Dit geografiske arbejdsområde vil være Østjylland, hvorfor det vil være en fordel, at du er bosiddende i området.

Der kan også forekomme opgaver på Sjælland.

 

Din profil

Det forventes, at du har tegningsforståelse og har både flair for og erfaring i at arbejde struktureret med opgaver på PC – herunder gerne i programmerne Staircon eller AutoCad. Kendskab til disse programmer er ikke et krav, men er at foretrække. Det er dog altafgørende, at du både kan lave salget og selv sammensætte et tilbud med de tilhørende dokumenter det kræver. Samtidig er det naturligt for dig at skabe struktur i din hverdag, uanset om du arbejder med større projekter, kundesalg eller ordrer.

Du har evt. en baggrund som konstruktør, maskinsnedker, tømrer, produktionsteknolog eller lign. – med enten erfaring eller stor interesse for at kombinere dette med salg. Du kan også have salgserfaring med tekniske produkter. Har du erfaring fra trætrappebranchen vil det selvfølgelig være at foretrække.

Som person besidder du selvopholdelsesdrift, ihærdighed og en kvalitetssans – både på den løsning du skal rådgive omkring og sælge til kunden samt det tilbuds- og projekterende arbejde. Du skaber naturligt respekt og tillid omkring din person – og den skabes på baggrund af din professionelle tilgang, tekniske viden og det konstruktive samspil- og modspil du giver til en kunde i dit rådgivende salg.

Løn efter kvalifikationer.

Tiltrædelse efter aftale.

 

Ansøgning

Send din ansøgning og CV på mail til:

info@vejletrappen.dk   – Att.: Henrik Jensen

Ansøgningsfrist: 20. oktober 2017 – der indkaldes dog løbende til samtale, send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

VejleTrappen A/S

VejleTrappen har siden 1982 fremstillet skræddersyede trapper efter mål. Vi sætter en ære i at levere trapper, som passer 100 % til kundens behov – både når vi tegner fra bunden, og når der tages udgangspunkt i en af vores basisløsninger.

VejleTrappen leverer alle slags trætrapper efter individuelle ønsker og over hele Danmark – herunder trætrapper, hvor der også indgår stål eller glas. Opmåling, individuelle tegninger og montering kan vi også klare, uanset om det drejer sig om enkelt trapper til private eller serieordre til større byggerier.

På projektmarkedet har VejleTrappen igennem alle årene arbejdet tæt sammen med rådgivere, arkitekter, byggefirmaer, boligforeninger og entreprenører. Desuden fremstiller vi løse trappetrin og håndlister til producenter af stål- og betontrapper.

Læs mere på www.trætrappe.dk