Home » Sidste nyt om trapper

Sidste nyt om trapper

BOJ-TRT1k23. juni 2015: Trappesalget boomer i den lyse tid: Her er danskernes 2015-favoritter

Foråret og sommeren er højsæson for trappeudskiftning, og hvert år byder på nye tendenser. – Hvor traditionelle trapper med trægelændere tidligere var det største hit, er især trætrapper med glassider og rustfri stålgelændere lige nu populære blandt danskerne, forklarer Jesper Andersen, der er konsulent hos VejleTrappen.

Fagmanden pointerer også, at trapper med indbyggede LED-lyskilder er blevet et stort hit i 2015. Desuden er der sket noget helt nyt i mange danskeres valg af trin:

– Hidtil har vi i Danmark svoret troskab til gennemgående stave, når vi skulle vælge trætrin. Men nu vælger flere og flere parketløsningen, hvor det enkelte trin er opbygget af en række forskellige stykker træ. Tidligere har vi ikke tilbudt denne model, da trappebranchen har været lidt konservativ. Men mange har parketgulve i deres huse, og løsningen er et godt alternativ til planker, da den gør det muligt at lave en kvalitetstrappe, der henvender sig til et stort publikum.

Trappemanden oplyser, at der i 2015 indtil nu har været en sand eksplosion i antallet af kundehenvendelser.

 

Vacuum kran til håndtering af tunge løft hos VejleTrappen

Vakuumkran til håndtering af tunge løft

23. juni 2015: Efterspørgsel kræver flere hænder

At danskerne har fået større appetit på trætrapper, betyder, at VejleTrappen igen har udvidet medarbejderstaben.

– Nu ser det for alvor ud til, at sommeren kommer. Derfor er det også naturligt, at vi skal have flere medarbejdere til at klare efterspørgslen. Det drejer sig både om folk til produktionen, men også til montering af trapperne, forklarer konsulent Jesper Andersen.

VejleTrappens mange nye ordrer strømmer ind fra hele landet og fra alle slags kunder. Det vidner ifølge Jesper Andersen om et stabilt opsving.

 

 

 

BOJ-NB3_123. juni 2015: Store leverancer i København

Et af VejleTrappens forretningsområder er serieleverancer til store nybyggerier og renoveringsprojekter, og for nylig har virksomheden overleveret flere betydelige projekter i Storkøbenhavn.

– Vi har netop leveret 25 trapper til et større byggefirma i forbindelse med to projekter i Ishøj. Det har været et fint forløb, hvor vi har haft et tæt og yderst velfungerende samarbejde med byggefirmaet, fortæller Jesper Andersen.

Konsulenten oplyser, at VejleTrappen desuden netop har indgået aftale om levering af 32 trapper til en boligkarré i det indre København, samt ordrer på 12 og 17 trapper til projekter i København og i det midtjyske.