Home » Trappematerialer

Trappematerialer

Trappematerialer

Trappeløb med rustfri medløbere

Uanset om du vælger en specialtegnet trappe eller tager udgangspunkt i en af vores basisløsninger, kan din trappe tilpasses med individuelt valg af gelænder, træsort, overfladebehandling og tilvalg som fx klodstrin, snegl, rundt hovedstykke, LED-lys eller forstærkningslister.

Vi leverer som standard i eg, bøg, ask og fyr. Såfremt du ønsker en anden træsort, eksempelvis merbau, sipomahogni eller douglasgran, kan vi skaffe den hjem efter nærmere aftale. Vores vanger og mæglere laves normalvis af lamineret fyrretræ. Men hvis du ønsker det, kan vi også her fremstille i andre materialer.

Vores trappematerialer kommer altid fra savværker, som er underlagt EU’s tømmerlovgivning. Det sikrer, at træet stammer fra bæredygtigt skovbrug. Vi arbejder både med de forskellige træsorter som fingerskarrede emner samt som plader med gennemgående stave. Det bestemmes kun af, hvilken løsning der passer bedst til dine ønsker.

Ud over at tilbyde alle de viste valgmuligheder kan vi også i de fleste tilfælde imødekomme specielle ønsker. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du her på siden ikke finder netop den løsning, du er interesseret i.