Home » Trappematerialer » Trappetilvalg

Trappetilvalg

Vores trappeløsninger kan tilpasses med særlige detaljer efter eget valg. Det kan fx være klodstrin, belysning, forstærknings- og børnesikringslister samt særlige topafslutninger eller vangeforløb. Mulighederne for trappetilvalg er nærmest uendelige.

Her finder du eksempler på nogle af de mest populære trappetilvalg. Kontakt os, hvis du ikke finder, hvad du ønsker – så hjælper vi gerne med at nå frem til den helt rigtige løsning.

 

LED-lys i din trætrappe

Trappetilvalg 603 Opsadlet trappe med LED-lysVejleTrappen tilbyder i vores trapper også diodebelysning, som sikrer et stemningsfuldt trappemiljø. Enten kan dioderne placeres, så de lyser fra vangen og ind på trinnet, eller også kan de sidde på selve trinnet og lyse nedad på det næste trin. Transformerne fås med og uden lysdæmpning.

LED-lys kan indbygges både i trapper med opsadlede vanger og i trapper med indstemte vanger. Ud over at LED-lyset markerer trappetrinene og dermed øger sikkerheden, giver det også en en flot indirekte belysning til rummet. Og et udtryk, som på én gang virker spændende og anderledes.

Lyskilderne monteres fra fabrikken. Herefter trækker en elektriker kablerne og udfører eltilslutningen, når trappen er sat op. På den måde er det blevet nemt og sikkert at få lys i din trappe.