Home » Trappematerialer » Overfladebehandling

Overfladebehandling

Der kan være vidt forskellige ønsker til trappens overfladebehandling. Derfor leverer VejleTrappen både behandlede og ubehandlede trapper og trappedele.

Olie- eller sæbebehandling

Alle vore produkter kan leveres olie- eller sæbebehandlede med klar eller hvid pigment tilsat.

Som noget helt nyt tilbyder vi nu også hele 12 nye standardfarver som gør det endnu nemmere at få ønske til farver opfyldt. Den nye olie er nemmere at vedligeholde og er supernem at reparere da man ikke kan dobbelt oliere når trappens overflade først er mættet. Olien er 100% VOC fri og afgiver ingen sundhedsskadelige stoffer, også er den en del af Vejletrappens bæredygtige process, og er derfor biologisk nedbrydelig. – Den kan endda bruges til børnelegetøj og spækbrædder hvis man skulle lyste det.

Fordelene er mange, da vi nu bedre kan ramme de mange forskellige gulvtyper der findes idag. Ud over dette kan man nu istedet for de dyre og miljøtunge mørke træsorter,  med fordel vælge FSC-godkendt hårdtræ (træ fra bæredygtigt skovbrug), og efterfølgende mørkoliere, så trapperne ligner “the real deal”. Også er prisen i øvrigt den samme som vores almindelige lak dvs. der ikke er forbundet nogen ekstra omkostninger ved at vælge NATURA.

Du kan se vores nye NATURA olier her:

Ash Grey

Black

Bourbon

Castle Brown

Charcoal

Cherry Coral

 

 

 

 

Chocolate

Mahogany

Natura

Pure

Silver Grey

White

 

 

 

 

 

Skulle ingen af farverne matche har vi i nogle tilfælde mulighed for finde en anden farve der kan matche. Vi har ikke mindre end 40 forskellige kombinations muligheder så er du på udkig efter noget helt specielt kan vi muligvis hjælpe – dog imod en merpris alt efter kombinationen af farven.

Lakering

Trapperne kan også fra fabrikken lakeres med vandbaseret akryllak, der er modstandsdygtig over for almindelig slidtage, vand, alkohol, fedtstof samt gængse rengøringsmidler. Vi leverer både klar lak og hvidpigmenteret lak. Trapper med hvidpigmenteret lak er mest modtagelige for slidtage set i forhold til en klar lak.

MalingTrappens overfladebehandling 1201 Kvartsvingstrappe i ask med drejede balustre

Vore trapper leveres som standard hvidmalede i farven RAL 9010. De kan males i andre RAL-farver efter aftale bl.a. Sort og grå. Vi maler udelukkende med vandbaserede produkter.