Home » Trappetilbud

Trappetilbud

Trapper: Opsadlet trappe med LED lys_kRekvirer trappetilbud online. Du kan nemt bestille helt uforpligtende tilbud på trætrapper eller trappedele med vores elektroniske formularer her på hjemmesiden.

Klik her for at bestille en komplet trappe eller tilbud herpå.

Klik her for at bestille enkeltstående trappedele eller tilbud herpå.

Kontakt os venligst, hvis du har særlige ønsker eller behov.

 

30 år med skræddersyede trapper

Siden 1982 har VejleTrappen fremstillet skræddersyede trapper efter mål. Vi sætter en ære i at levere trapper, som passer 100 % til kundens behov – både når vi tegner fra bunden, og når der tages udgangspunkt i en af vores basisløsninger. I 2012 overtog vi aktiviteterne fra JLH Trapper, som også har mere end 30 års erfaring med individuelle trætrapper i høj kvalitet.

VejleTrappen leverer alle slags trætrapper efter individuelle ønsker og over hele Danmark – herunder trætrapper, hvor der også indgår stål eller glas. Opmåling, individuelle tegninger og montering kan vi også klare, uanset om det drejer sig om enkelttrapper til private eller serieordrer til større byggerier.

projektmarkedet har VejleTrappen igennem alle årene arbejdet tæt sammen med rådgivere, arkitekter, byggefirmaer, boligforeninger og entreprenører. Desuden fremstiller vi løse trappetrin og håndlister til producenter af stål- og betontrapper.

Find os også på Facebook.

 

Velrenommeret for høj kvalitet

VejleTrappen er kendt over hele landet for at levere smukke trætrapper – og velrenommeret for høj kvalitet i både produkt og vejledning. Vores erfaring er en garanti for kvalitet, når du skal vælge ny trappe. Og vi kan både hjælpe med at finde den bedste og smukkeste løsning til dit byggeri, fremstille trappen og til sidst montere den. Det gælder, uanset om du ønsker din trætrappe udført i specialmaterialer, eller du ønsker levering i mere gængse trætyper, eksempelvis trapper i ask, bøg, eg, fyr eller mahogni. VejleTrappen tager ansvar for din personlige trappe gennem hele processen – trin for trin.

Besøg vores trappeudstilling på Rørhaven 3 i Vejle, hvor du kan lade dig inspirere af de mange muligheder. Kontakt os for aftale eller et godt trappetilbud. Vi har også en mindre udstilling hos HUSET i Middelfart.