Home » Trappetilbud » Bestil tilbud på trappe

Bestil tilbud på trappe

Tilbud på trappe 1104 Ligeløbstrappe, opsadlet vangeBestil tilbud på trætrapper indendørs eller trappedele ved at udfylde nedenstående formular med angivelse af, om ordren skal iværksættes med det samme, eller I ønsker tilbud på trappen eller trappedelene til forudgående godkendelse. Så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Alternativt er I velkomne til at sende os en mail med jeres ønsker og spørgsmål, eller hvis I ønsker en specialløsning.

Ring på 86 94 55 12, hvis der er spørgsmål.

Dit navn (skal udfyldes)

Dit firmanavn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Postnummer for leverings-/monteringssted

Angiv evt. reference eller sagsnummer:

Ønsket leveringsdato

Ønsket leveringsmetode

Grundform (jf. tegninger herover)

Spejlvendt form

Angiv eventuelt grundmål
Mål A cm
Mål B cm
Mål C cm
Mål D cm
Mål F cm
Mål H cm

Trins træsort

Stødtrin

Angiv balustertype

Angiv mæglertype

Håndlistes profil

Balkongelænder (vandret gelænder)

Gelænderplacering

Væghåndliste

Håndlistes træsort

Ønsket anden træsort

Beslag til væghåndliste

Overfladebehandling af trin

Overfladebehandling af vanger, mægler og balustre

Overfladebehandling af håndlister

Angiv eventuelt RAL-kode (standard er RAL 9010, hvid)

Kommentarer

Velrenommeret for høj kvalitet

VejleTrappen er kendt over hele landet for at levere smukke trætrapper indendørs – og velrenommeret for høj kvalitet i både produkt, design og vejledning. Vores erfaring er en garanti for kvalitet, når du skal vælge ny trappe. Og vi kan både hjælpe med at finde den bedste og smukkeste løsning til dit byggeri, fremstille trappen og til sidst montere den. VejleTrappen tager altså ansvar for din personlige trappe gennem hele processen – trin for trin.

Besøg vores trappeudstilling på Rørhaven 3 i Vejle, hvor du kan lade dig inspirere af de mange muligheder. Kontakt os for aftale, inden du kommer.

30 år med skræddersyede trapper

Siden 1982 har VejleTrappen fremstillet skræddersyede trapper efter mål. Vi sætter en ære i at levere trapper, som passer 100 % til kundens behov – både når vi tegner fra bunden, og når der tages udgangspunkt i en af vores basisløsninger. I 2012 overtog vi aktiviteterne fra JLH Trapper, som også har mere end 30 års erfaring med individuelle trætrapper i høj kvalitet.

VejleTrappen leverer alle slags trætrapper indendørs efter individuelle ønsker og over hele Danmark – herunder trætrapper, hvor der også indgår stål eller glas. Opmåling, individuelle tegninger og montering kan vi også klare, uanset om det drejer sig om enkelttrapper til private eller serieordrer til større byggerier.

projektmarkedet har VejleTrappen igennem alle årene arbejdet tæt sammen med rådgivere, arkitekter, byggefirmaer, boligforeninger og entreprenører. Desuden fremstiller vi løse trappetrin og håndlister til producenter af stål- og betontrapper.