Home » Trappetyper

Trappetyper

Trappetyper

Trappetyper

Det er ikke bare et spørgsmål om at komme fra den ene etage til den anden. Trappen kan også være et af husets allersmukkeste elementer, som giver atmosfære til fx stuen, entreen eller køkkenet – og en så integreret del af boligen, at de to ofte lever sammen i hele husets levetid. Derfor skal man være omhyggelig i sit valg, så man hver dag kan glæde sig over trappen og vedbliver at være glad for den i mange år fremover.

VejleTrappen tilbyder alle gængse trappetyper, herunder ligeløbstrapper med pladsøkonomi og æstetik i højsædet, arkitektonisk smukke kvartsvingstrapper, halvsvingstrapper med elegance og funktionalitet, specialtrapper skræddersyet efter individuelle ønsker samt udendørstrapper i både træ og stål. Vi leverer i alle gængse træsorter, herunder trapper i ask, bøg, eg, fyr og mahogni, samt i specialtræ efter nærmere aftale.

Hvis ikke andet er aftalt overholder VejleTrappen Dansk Trappe Kontrols tekniske bestemmelser, hvilket er din garanti for, at design, sikkerhed og funktionalitet går op i en højere enhed.