Home » Trappetyper » Halvsvingstrappe med elegance og funktionalitet

Halvsvingstrappe med elegance og funktionalitet

Med sine skæve trin er en halvsvingstrappe en elegant og funktionel løsning. Særligt i ældre huse, hvor det specielle forløb gør den til et flot og naturligt element. En halvsvingstrappe kan både udformes med tre lige lange løb samt med forskellige længder på trappeløbene. Normalt er trappen U-formet, men den kan også være S-formet. Sidstnævnte er dog sjældent at foretrække, da det ofte giver en akavet gang i trappens forløb. VejleTrappen fremstiller halvsvingstrapper i et utal af varianter og i en række forskellige materialer, så du kan få en trappe, der passer præcis til dit hus.

 

En halvsvingstrappe fås også med repos

Halvsvingstrapper specialfremstillet i VejleØnsker du at indbygge repos i halvsvingstrappen, skal du huske på, at det kræver mere plads end uden repos. Halvsvingstrapper med repos vil oftest have et U-formet forløb, og reposens bredde og dybde kan variere meget fra bolig til bolig. Det har stor betydning for trappens udtryk. Halvsvingstrapper kan også have to mindre reposer med et trappeløb imellem i stedet for én stor repos. Det bør overvejes nøje, om der skal være repos på trappen, inden tegningerne laves, og her kan vi være med til at rådgive og vejlede dig. Vi har mere end 30 års erfaring, og den viden kan du trække på, når du skal have en ny trappe.

 

Vil du vide mere?

Vi står klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige halvsvingstrappe til dit hus. Ring til os på telefon 86 94 55 12 og hør, hvad vi kan gøre for dig. Du kan også besøge vores udstilling på Rørhaven 3 i Vejle, som er åben efter aftale. Vi leverer til hele landet, og vores kunder er især fra Vejle, Kolding, Aarhus, Skanderborg og Fredericia.

Find os også på Facebook.

Det kan også være, du skal kigge på kvartvingstrapper.