Home » Trappetyper » Populære kvartsvingstrapper

Populære kvartsvingstrapper

Kvartsvingstrapper matcher arkitekturen i de fleste danske boliger og er med deres flotte udtryk den mest populære trappeløsning herhjemme. Kvartsvingstrapper har et kvartcirkelformet forløb med en glidende overgang mellem de lige trin og de kileformede trin omkring svinget. Dermed bidrager de til effektiv udnyttelse af boligens kvadratmeter. Hos VejleTrappen vælger du selv træsort, gelænder og overfladebehandling og kan derfor få et individuelt look, som passer til din bolig.

To typer kvartsving

Vi tilbyder to grundlæggende typer af kvartsvingstrapper – begge med 90 graders sving. Forskellen mellem Type A og Type B er afstanden, inden trappen svinger 90 grader:

  • Kvartsvingstrappe Type A drejer i sin fulde bredde. Der er derfor ikke behov for et gelænder på det nederste løb.
  • Kvartsvingstrappe Type B er designet på en måde, så trappens første løb kan gå længere ud i rummet. Der er derfor behov for et gelænder.

Kvartsvingstrapper fås også med repos, og det gør det nemt at tilpasse trappen din bolig. Både størrelsen på trin og repos kan justeres efter rummet, så trappen kommer til at passe til både rummets dimensioner og det visuelle udtryk i boligen.

Ring og hør mere

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en ny kvartsvingstrappe, så ring til os på telefon 86 94 55 12. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud. 

Det kan også være, du skal kigge på halvsvingstrapper.