Home » Trappetyper » Ligeløbstrappe

Ligeløbstrappe

Ligeløbstrappe i træ – med pladsøkonomi og æstetik i højsædet. Søger du en trappe med et stilrent og enkelt udtryk? Så er en ligeløbstrappe i træ måske den rette løsning.

Ligeløbstrappe med ovenliggende håndliste

En ligeløbstrappe er den enkleste trappetype. Den forbinder to etager med et lige løb, altså uden knæk eller sving. Samtidig fylder ligeløbstrapper mindst i grundfladen. Af samme grund er de ofte den ideelle løsning, når pladsen er trang.

Der kan efter behov tilføjes en eller flere reposer i trappeforløbet. Dog skal man være opmærksom på, at en trappe med repos fylder mere i grundfladen, såfremt hældningen skal være den samme.

Hvis der kun er plads til en meget stejl trappe, kan trappen udføres med koteletformede trin. Det vil sige, at trinforkanterne er S-formede. Det giver en lidt bedre komfort. Vi laver også hemsetrapper med og uden gelænder.

 

Skab dit eget, unikke udtryk

Størrelsen på din ligeløbstrappe kan tilpasses efter individuelle ønsker. Du vælger selv træsort, gelænder med videre og har dermed masser af muligheder for at skabe dit eget, unikke udtryk. Kontakt os for råd og vejledning.

 

Skræddersyede ligeløbstrapper siden 1982

Siden 1982 har VejleTrappen fremstillet skræddersyede ligeløbstrapper efter mål. Vi sætter en ære i at levere trætrapper, som passer 100 % til kundens behov – både når vi tegner fra bunden, og når der tages udgangspunkt i en af vores basisløsninger.

VejleTrappen leverer alle slags ligeløbstrapper efter individuelle ønsker og over hele Danmark – herunder trapper, hvor der også indgår stål eller glas. Opmåling, individuelle tegninger og montering kan vi også klare, uanset om det drejer sig om enkelttrapper til private eller serieordrer til større byggerier.

Besøg vores udstilling på Rørhaven 3 i Vejle, der er åben efter forudgående aftale. Du er også velkommen til at kontakte os for nærmere information eller bestille et uforbindende tilbud. Find os også på Facebook.