Home » Trappetyper » Specialtrappe efter dine ønsker

Specialtrappe efter dine ønsker

Mange har på forhånd en helt klar idé om, hvordan deres trappe skal være, og hvilket udtryk den skal have. Hos VejleTrappen er du ikke begrænset af standardmoduler. Vi ændrer gerne vores moduler eller laver nogle helt nye fra bunden, så de passer bedst muligt til dit hjem. Du er altid velkommen til at kontakte os for en dialog om dine specifikke ønsker og behov.

 

Fra drøm til virkelighed

VejleTrappen står klar til at løse næsten enhver opgave inden for specialtrapper og dermed gøre dine drømme til virkelighed. Fra inspiration og idéer til design og montering – og alt det praktiske herimellem. Uanset om du ønsker en klassisk eller moderne specialtrappe, har vi masser af idéer til, hvordan du kan få en unik løsning. Vi samarbejder også gerne med byggefirmaer, arkitekter og ingeniører.

Hos VejleTrappen specialiserer vi os i skræddersyede løsninger. Det er din garanti for, at specielle ønsker og krav imødekommes. Det gælder, uanset om der er ønsker om helt særlige materialer, et unikt design eller speciel funktionalitet.

 

Skræddersyede specialtrapper siden 1982

SpecialtrappeSiden 1982 har VejleTrappen fremstillet skræddersyede specialtrapper efter mål. Vi sætter en ære i at levere trætrapper, som passer 100 % til kundens behov – både når vi tegner fra bunden, og når der tages udgangspunkt i en af vores basisløsninger.

VejleTrappen leverer alle slags specialtrapper efter individuelle ønsker og over hele Danmark – herunder trapper, hvor der også indgår stål eller glas. Opmåling, individuelle tegninger og montering kan vi også klare, uanset om det drejer sig om enkelttrapper til private eller serieordrer til større byggerier.

Besøg vores udstilling på Rørhaven 3 i Vejle, der er åben efter forudgående aftale. Du er også velkommen til at kontakte os for nærmere information eller bestille et uforbindende tilbud. Find os også på Facebook.