Home » Trappetyper » Udendørstrappe i træ eller stål

Udendørstrappe i træ eller stål

VejleTrappen leverer alle former for udvendige trapper i træ, stål eller en kombination af flere materialer – herunder også trapper til nødudgange.

En udendørstrappe i træ udføres oftest i de rødlige træsorter som teak, mahogni og jatoba, men også i lyse træsorter som lærketræ og imprægneret fyrretræ. Uanset hvilken træsort der vælges, skal træet overfladebehandles for at beskytte det mod solens UV-stråler. Et svampedræbende middel kan med fordel iblandes overfladebehandlingen.

Udendørstrapper 3202

Ståltrapper til udendørsbrug leveres oftest galvaniserede eller pulverlakerede – og kræver ikke samme grad af vedligeholdelse som trætrapper. Brugen af ristetrin forebygger faldulykker, da denne type trin ikke bliver glatte i vådt og fugtigt vejr. Gelænderet kan udføres både i stål og træ med lodrette balustre eller medløbere. Der kan fyldes ud med glas, stålplader eller masker af stål, som øger sikkerheden og samtidig gør trappen smuk at se på.

Uanset hvilken type udendørstrappe du søger, kan vi hjælpe med at finde den helt rigtige løsning til dine individuelle ønsker. En løsning, som vel at mærke også imødekommer alle de særlige funktionelle krav, som skal opfyldes af trapper til udendørsbrug.

 

Skræddersyede udendørstrapper siden 1982

Siden 1982 har VejleTrappen fremstillet skræddersyede udendørstrapper efter mål. Vi sætter en ære i at levere trætrapper, som passer 100 % til kundens behov – både når vi tegner fra bunden, og når der tages udgangspunkt i en af vores basisløsninger.

VejleTrappen leverer alle slags udendørstrapper efter individuelle ønsker og over hele Danmark – herunder trapper, hvor der også indgår stål eller glas. Opmåling, individuelle tegninger og montering kan vi også klare, uanset om det drejer sig om enkelttrapper til private eller serieordrer til større byggerier.

Besøg vores udstilling på Rørhaven 3 i Vejle, der er åben efter forudgående aftale. Du er også velkommen til at kontakte os for nærmere information eller bestille et uforbindende tilbud. Find os også på Facebook.